Diagnoza auto computerizata

Oferim servicii de diagnoza auto computerizata, identificarea, interpretarea si stergerea erorilor intermitente sau permanente pentru toate brandurile auto. Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor.

Astazi, majoritatea masinilor sunt echipate cu un sistem informatic de bord care este responsabil pentru controlul unor componente precum bujiile, sistemul de directie, injectorii de combustibil si altele.

In cazul in care exista o problema la motor sau orice alta problema, pe martorul de bord apare o alarma. Computerul de bord al masinii dvs. va spune ca ceva nu este in regula cu sistemul masinii. Cand vezi asta, cel mai bun lucru este sa-ti aduci masina la noi sa vedem ce se intampla. Daca gasim o problema facem o verificare si examinare inainte de a ne apuca de rezolvat eroarea.

Deci daca martorul de bord indica o eroare, nu o ignorati. Adu-ti masina pentru o inspectie la noi in service.

Daca computerul de bord indica o eroare sistemul electric si electronic al masinii este diagnosticat si interpretat cu ajutorul unui program special creat pentru diagnoza computerizata care ruleaza pe un computer si este conectat printr-o interfata de comunicare in computer si autovehiculul dvs.

Foto

Verificari prin diagnoza auto computerizata

senzorii electrici ai motorului;

– instalatia electrica si bateria;

– presiunea injectoarelor, a turbinei si a modului de functionare;

– starea airbag-urilor;

– climatizare auto, functionare instalatie AC;

– articulatii punte fata si spate;

– sistemul de franare fata si spate;

– presiunea pneurilor;

– bujiile si bobinele de inductie;

– testarea, analizarea si optimizarea sistemelor ABS, ASR, EBD, SRS si ERP;

– cutia de viteze, transmisie automata, variatie continua, DSG, electrovalve

– indicatorii de bord si altele.

Foto

Foto